top of page

Cadeau vanuit de lichtwereld- Ontwikkelen-In mijn kracht staan

Sta jij on contact met jezelf? Hoe gaat jouw ontwikkeling en waar merk je dit aan?

Ik merk dat hoe meer ik in contact sta met mezelf, mijn kracht, hoe meer ik de boodschappen en cadeautjes kan ontvangen vanuit de lichwereld.

Door alle ervaring die ik heb opgedaan in mijn leven, van afwijzing, verlies en minderwaardigheidsgevoel, naar zelf acceptatie, liefde en in mijn kracht staan.

Wanneer je afgewezen wordt door buitengesloten te worden, gepest te worden of niet gezien te worden kun je faalangst, perfectionisme en grenzeloosheid ontwikkelen. Je stelt je vaak dienstbaar op naar iedereen, behalve naar jezelf, wat het voelt alsof je het toch niet waard bent.

Bij mij is dit ook zo geweest. Altijd maar doorgaan, niet goed genoeg zijn en alles uit de kast halen om gezien te worden en geaccepteerd te worden.

Bij mij veranderde dit toen ik mijn huidige partner ontmoette die mij wel zag. Dit ging wel moeizaam in het begin met veel botsen en onzekerheid, want ik kon mijzelf niet zien! Toen mijn zusje en mijn vader stierven, kwam er ook nog eens verlies bij. En dan komt het overlevingsmechanisme... Gewoon doorgaan en zo weinig mogelijk voelen.

En nu, door alle processen aan te gaan en niet alleen de rouwverwerking, maar ook de afwijzing, krijg ik machtig mooie cadeautjes en gesprekken.Bijvoorbeeld:

Tijdens een meditatie mocht ik vanaf de regenboogbrug gaan wandelen. Bij de brug zat mijn vader een shagje te draaien en ik vroeg hem of hij zich wilde laten zien in hoe hij nu is, niet het beeld wat ik van hem heb toen hij nog leefde. Hij ging staan en was helemaal licht met grote witte vleugels! Prachtig mooi! Hij wandelde samen met mij naar een hele grote poort, waar ik doorheen mocht en hij zou blijven wachten tot ik weer terug kwam. Ik stapte naar binnen en...... Het is niet te beschrijven hoe mooi en groots het licht, de liefde en de engelen daar waren! Zij spraken rechtstreeks tot mij en ik mocht ontvangen. Alles wat ik wenste mocht ik ontvangen.... En toch wilde ik niet egoistisch zijn, dus wist ik het niet.... Zacht gelach, "Tamara, jij bent alles behalve egoistisch en wij zijn jou dankbaar voor het werk wat jij doet, het licht dat jij verspreidt en de mensen die jij ondersteunt en helpt...... Dus ontvang maar." Ik heb toen maar een gift ontvangen en ik liep weer terug naar mijn vader. Ik vroeg aan hem of het wel oke was, dat ik hem op aarde nog weleens miste, verdrietig ben, maar dat ik hem dit ook zo gun om in het licht te zijn zonder pijn. Dat mocht natuurlijk.....

Terug naar de aarde lag links van mij, mijn zusje, rechts mijn partner en bij mijn voeten Michael :" Dappere moedige strijder van me".

Je kunt je voorstellen dat ik ontzettend dankbaar en onder de indruk was van de reis die ik mocht gaan en alle liefde die ik mocht ontvangen. Wat mooi!!!

Nog een mooi voorbeeld:

Tijdens een opstelling mag ik representant staan voor een opa. Op het moment dat ik hierin stap begin ik te huilen, ik voel hoe deze opa zijn zoon tekort heeft gedaan, de spijt en ook de grote liefde voor zijn zoon. Ik mag zijn lasten, die hij voor mij heeft gedragen, terugnemen en hem omarmen vanuit liefde. Deze zoon de liefde geven die hij in het leven nooit heeft mogen ontvangen.

Wanneer ik dan uit de energie stap, zijn mijn tranen meteen weg en zie ik rust die in het familiesysteem is ontstaan. Nieuwe verbindingen ontstaan vanuit liefde.. .WAUW!!!

Mede door mijn ontwikkeling, de diepte in gesprongen en alle pijnstukken aangaan, zien en accepteren, hebben er voor gezorgd dat ik deze ervaringen nu mag hebben. Liefde, zuivere kosmische liefde. Ik mag dit voelen, ontvangen en ook doorgeven aan degene die dat nodig hebben. Middels massage of Healing, wat er maar nodig is.

Elke dag is een nieuwe dag met nieuwe mogelijkheden en als ik terugkijk naar de bergen die ik heb beklommen, de modderpoelen waar ik doorheen kroop en de beren op de weg....... Dan voel ik mij dankbaar, krachtig en vol vertrouwen dat ik dit mag delen, doorgeven en hierin mag ondersteunen.

Liefs

Tamara

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page