top of page

Tekens van boven

Gisteren onderweg naar Wyns zag ik veren op mijn pad. Engelen die bij mij zijn en mij bijstaan.

Ik besefte me dat ik met regelmaat een seintje van "boven" krijg en dat deze mij willen helpen op mijn weg.

Een reiger, een zwaan, een ooievaar, zwaluwen en veren. En net op die momenten dat ik me suf pieker of ik wel een goede beslissing neem. Of het nu om iets persoonlijks gaat, mijn studie of mijn werk. Ze vertellen mij dat ik goed op weg ben.

Zo had ik laatst zo'n twijfel momentje: " Doe ik het wel goed? Is dit wel mijn weg? Zijn de dingen die ik zie en voel wel echt?" Nog geen twee minuten later zie ik drie witte veren op mijn weg en zie ik de rest van de dag overal het getal "3". 3 veren, 13:13, zag ik 3 reigers op mijn weg terug en kreeg ik spontaan 3 lieve kusjes van mijn zoon.

Het getal 3 staat voor de lichtmeesters die bij je zijn. De blauwe reiger staat voor zuiverheid en intuitie.

Mooie en duidelijke boodschappen die mij op zo'n dag helpen om te vertrouwen. Vertrouwen op mijn gevoel en intuitie.

Ik mag vertrouwen dat wat ik zie en voel, dat dit klopt. Dat de woorden die ik hoor wanneer ik een Healing geef, dat ik deze mag uitspreken en dat deze kloppen. Vertrouwen in mijzelf maar ook op de energie en tekenen van boven.

Nog een mooi voorbeeld van tekenen van boven:

Na een intense cursus waarin ik al een prachtige boodschap van mijn vader kreeg, stopten we bij een benzine station. Even iets kopen voor mijn zoon. Ik moest een ambulance voor hem kopen, voelde ik, met geluid. De oude was stuk.... De ambulance stond voor de dood bij mij ( mijn zusje is verongelukt). Na deze cursus mocht ik dit stuk over de dood helen en werd het tijd voor een nieuwe ambulance. Op het moment dat ik naar buiten loop zie ik een spraakberichtje van mijn zoon:" Taaatuuu-taaatuuu-taaatuuu" HOE IS HET MOGELIJK!!!! Helemaal flabbergasted zetten we de radio aan en speelt het nummer : " Tears in Heaven" van Eric Clapton. Mijn vader vond zijn muziek altijd erg mooi en dit nummer was het laatste nummer bij zijn uitvaart.

Zulke mooie tekenen met zoveel liefde, ja, ik was echt ontroerd en dankbaar.

Ik geniet van zulke momenten. Ze ontroeren mij en ze helpen mij om te vertrouwen.

Liefs

Tamara

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page