top of page

Liefdevolle lessen, Liefde voor jezelf

Wat een prachtige weken!

Liefdevolle lessen..... Liefde voor jezelf.....

Ik mag steeds meer Healing en coaching geven en ik zie de transformatie. Een heldere blik, licht wat weer gaat stralen, rechte schouders en zelfacceptatie.

Er is geen trucje voor, er is geen standaard proces waar je doorheen moet. Er is uniciteit. De rust die je nodig hebt om energie te laten stromen, zodat je verder kunt in jouw proces.

Ik doe naast mijn studie ook trainingen en ga mee naar verschillende opstellingen. Om te ervaren en te leren.

Afgelopen weken heb ik mogen leren, door zelf te helen, dat ik ben bedoeld om te leven. Dat wanneer iemand waar je veel van houdt en deze er niet meer is, toch bij je blijft. Dat er niet alleen "dood" is. Dat de dood van een dierbare je er kan van weerhouden om te gaan leven, te groeien en te ontwikkelen. Een prachtig mooi liefdevol en waardevol geschenk waar ik heel erg dankbaar voor ben.

Ik merk dat door de jaren heen, ik het begrip "verlies" steeds meer "zie" in ALLE mogelijke vormen en contexten. Verlies van een dierbare, verlies van werk, verlies van jezelf, verlies van onschuld. En ook verlies van liefde in een relatie, of een vriendschap die er niet meer is. En ja, ik heb ze mogen ervaren en jeetje wat kan dat zeer doen! De pijn is overal voelbaar in je lichaam en je hoofd probeert te redeneren.

Ik heb hulp gezocht in verschillende vormen, van GGZ naar schrijven voor mezelf, totdat ik weer in contact kwam met Healing. Een paar gesprekken en liefdevolle Healing gaven mij rust, inzicht en vertrouwen. "Ik kan dit". Ik ben mij hierin gaan verdiepen en ben gaan lezen, lezen, vragen en nog meer vragen met als gevolg dat ik nu de opleiding Holistisch Energetsich Therapeut doe. En hoe meer behandelingen ik geef en reacties terugkrijg hoe fijn dit voelt, hoe mensen vol verwondering rust in het hoofd voelen, het hart opengaat en hoe de energie weer verbinding maakt en stroomt, hoe meer ik mij dankbaar voel dat ik dit mag doen.

Ik ben blij dat ik dit nu mag geven, want ook waren deze ervaringen/lessen loeizwaar en zag ik het af en toe echt niet meer zitten, ze hebben mij bij mijzelf gebracht en mij geleerd dat

"Ik ben bedoeld om te leven"

Liefs

Tamara

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page