top of page

Loslaten in verbinding- onverwachte inspiratie

Zo!

Ineens terwijl ik van alles aan het bedenken ben deze dag, acties, website en nog veel meer, krijg ik woorden die gezegd zijn, en mailtjes die ik ontvangen heb, glashelder naar voren.

Het begon afgelopen zaterdag waar ik mee mocht met de paardenopstelling:" Moeder en dochter in Relatie". Ik ging mee om te observeren, om te ondersteunen van een afstand. Op deze manier leer ik veel voor mijn opleiding. Het was een krachtige en prachtige dag waarin vrouwen de moed hadden om hun stukken te laten zien en te "zijn".

Hierna kwam er een voorstel om een "Vader-Dochter" opstelling te doen en ALLES in mij gaf weerstand. Geen geld, geen tijd, noem het maar op. Toen kreeg ik een mailtje (reclame, maar toch) met als titel: " Sommige mensen saboteren zichzelf onbewust Tamara ". Hmmmmm, deze heb ik doorgelezen en ook deze mail ging over opstellingen. Wat draag je van vorige generaties en wat houdt jou tegen?

Ik kon er niet meer omheen, die weerstand had een boodschap. Ik ben begonnen te schrijven, wat blokkeert mij, waar komt dit vandaan en ineens kwam daar een stuk verdriet naar voren.

Ik kwam er achter dat ik nog stukjes van mijn lieve papa draag en deze niet los durf te laten, omdat mijn angst was dat wanneer ik dit los ging laten, ik hem losliet. Omdat mijn papa bijna 10 jaar geleden onverwachts is gestorven, klampte ik mij vast aan alles wat ik nog van hem heb. Ondanks dat mijn hoofd heel goed weet dat dit een stuk is wat ik in liefde los mag laten, mijn hart voelde dat toch anders. Ik heb mijn tranen laten stromen en mijn hart zo laten helen. Want ook al draag ik zijn oude stuk niet meer, wij blijven altijd verbonden in liefde.

Ik heb mijn papa zoooo mooi gevoeld in dit proces, vol liefde en compassie, dat was echt heel mooi en ontroerend. Ik voelde:" Meisje, laat maar los, vanuit het licht blijf ik verbonden met jou, voor altijd. De tijd is gekomen om los te laten wat jij voor mij hebt gedragen". KIPPENVEL!!

Dit proces heeft mij heling voor mijzelf gegeven, maar ook inspiratie om mijn weg te volgen. Mijn weg om heling te geven, mijn weg om te gaan staan in verbinding en vol liefde en licht.

Liefs

Tamara

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page