top of page

Het is feest tralala!!

Het is feest! 1 jaar geleden ben ik begonnen in het prachtige Wyns!

Het voelt als thuiskomen bij Esther in de Levensschool Eigen Wijze. Ik ben zo ontzettend dankbaar en blij dat ik hier mag zijn en mijn werk mag doen.

En ja, de tijd is voorbijgevlogen.

In dit jaar heb ik prachtige behandelingen gegeven, mooie feedback ontvangen en ook mijzelf mogen ontwikkelen.

Want ja, een eigen bedrijf starten is ontzettend spannend. Alle vragen, twijfels en onzekerheden zijn voorbij gekomen. Kan ik dit wel? Durf ik dit wel? Gaat mij dit lukken? Zullen er genoeg klanten komen?

En toch......

Elke keer wanneer deze twijfels en onzekerheden omhoog kwamen, hoorde ik mijn innerlijke stem en mijn gevoel zeggen :" het komt goed, dit is jouw weg". Ik heb veel verschillende behandelingen mogen geven en de reacties hierop zijn echt fantastisch! Steeds meer mensen vinden de weg naar mijn praktijk en vertellen mij hoe mooi en bijzonder het is om een behandeling te ervaren.

Er mochten dit jaar ontwikkelingen zijn in mijzelf en daardoor ook in mijn behandelingen.

Ik vind het prachtig om te ervaren wat mijn behandelingen doen met mensen. Of het nu een Sabaaydimassage was, een Healing, een gezichtsbehandeling met Lakshmi, of een combinatie hiervan, het resultaat sprak voor zich.

Ik heb mensen begeleid in hun proces en hen zien groeien en ontwikkelen.

Ik heb mensen met pijn en slapeloosheid weer rust mogen geven

Ik heb onrustige, uitgedroogde huiden zien stralen en rustig worden.

Ik heb mogen mogen aanraken, waar dit eerder niet mogelijk was.

Het is onbeschrijflijk mooi en eigenlijk niet in woorden te beschrijven hoe dit voelt.

Dit is mijn weg, helen op verschillende manieren en op mijn eigen manier!

Vol trots, dankbaarheid, respect en vooral veel liefde ga ik verder!

Iedereen bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun, geloof in mij, duwtjes in de rug en......

TOT ZIENS IN HET MOOIE WYNS!!

Liefs

Tamara

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page