top of page

Wat Healing met je doet

Healing - (aan)raken - Ondersteuning

Ik zie je nog binnenkomen de eerste keer. Onzeker, bang en vol emoties. Voorovergebogen begin je je verhaal en hoe meer je vertelt, hoe misselijker je wordt. Misselijk en bang voor alle emoties die je ervaart. De angst, het verdriet, de wil om te leven, de vermoeidheid.... Je komt bijna de deur niet uit en kan ook niet echt alleen thuis zijn. Angst voor je gedachten en angst voor het leven. Ik geef jou een korte healing om kennis te maken met mijn aanraking. Dit geeft jou rust. Rust omdat ik jouw grenzen respecteer en geen oordeel geef.

We spreken af dat je 6 weken lang elke week langskomt voor een sessie. We bekijken per keer hoe het gaat en wat jij nodig hebt; een healing, een massage of een goed gesprek. Opgelucht ga je weer weg.

In de gesprekken die volgen werken we aan jouw angst, jouw wil en alle emoties die jij ervaart in het dagelijkse leven. We bespreken verschillende aspecten van het leven, waar komt mijn angst vandaan, waar voel ik dit? Niet denken, maar voelen, ervaren. Jouw gedachte vanuit een andere hoek bekijken, vanuit de neutraliteit. Onderzoeken waarom een gedachte naar boven komt en wat het achterliggende proces is. Soms teken ik uit hoe het werkt met Yin en Yang, of de pieken en dalen, of hoe het werkt in jouw aura. Dit geeft jou een stuk rust in jouw hoofd. Ik geef je ook opdrachten mee om thuis uit te werken en dit doe je trouw en je merkt dat je meer inzicht krijgt.

Healing heeft jou ondersteuning mogen geven in een stuk gronding en verbinding met jezelf. Doordat jij altijd het perfecte kind wilde zijn, perfect naar de maatstaven in deze maatschappij, ben je naast jezelf gaan staan. Ben jij jezelf kwijtgeraakt. Healing heeft jou verbinding gegeven met jezelf en jou geleerd om weer in contact te komen met jouw lichaam. Ik heb verbinding mogen maken en jou steeds verder in jouw proces aan mogen raken.

Na 6 weken zijn we langzaam begonnen met afbouwen, en jeetje! Wat een beweging!

Je geniet weer van de kleine dingen, je hebt zelfs een rondje geschaatst! Je gaat steeds meer de deur uit en je kunt zelfs alleen zijn zo af en toe! Je bent je bewust van jouw eigen gevoel en welke gevoelens van jou zijn en welke niet. Je ziet in welke jassen jij bent gaan dragen van vorige generaties en stap voor stap doe je een jas uit.

Ik zie jou nog 1x per maand voor een tijdje en dan kun jij het weer zelf!

Ik ben supertrots op jou en dankbaar dat ik jou mocht begeleiden in jouw proces.🙏

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page