top of page

Waarom mijn behandelingen speciaal zijn.


Bovenstaande vraag krijg ik weleens van mensen die nog niet bij mij geweest zijn en toch een uitleg wensen voordat ze een afspraak maken. Dat vind ik soms best moeilijk, want hoe leg ik uit hoe ik dan precies werk? Hierbij toch een uitleg in woorden.

Een van de belangrijkste dingen die ik doe, is dat ik kijk naar jou als persoon in zijn geheel. Ik kijk verder dan de fysieke pijn of de emotionele pijn. Heb je veel hoofdpijn omdat je veel zorgen op je schouders draagt? Doet je onderrug pijn omdat je niet goed weet hoe je staat (letterlijk en figuurlijk in het leven). Door op deze manier te kijken en voelen kan ik jou een behandeling geven die op jou afgestemd is.

Wanneer je de behandeling ontvangt pas ik die technieken toe die nodig zijn om jou rust, diepe ontspanning en Healing te ontvangen.Op een zuivere manier en zonder oordeel raak ik jou aan en respecteer ik jou in jouw "zijn".

Sinds ik ben begonnen met mijn opleiding Holistisch Energetisch Therapeut in 2015 en mijn werk in de Levensschool Eigen Wijze in Wyns, wordt mij steeds duidelijker wie ik ben, wat mijn ervaringen mij geleerd hebben en dat Healing echt mijn gave is. Ik heb al zoveel geleerd over mijn eigen processen/levenservaringen en hoe ik mijzelf daar Healing op mag geven, dat ik mijn gave om aan te raken ook begrijp en nog meer ontwikkel.

Ik oordeel niet, waar jouw pijn of spanning ook vandaan komt, iedereen verdient het om aangeraakt te worden met onvoorwaardelijke liefde,

Deze manier van aanraken, zuiver, zonder oordeel en met onvoorwaardelijke liefde zorgen ervoor dat je die ontspanning en rust ontvangt en voelt die je nodig hebt.

Vanuit het hart,

Tamara

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page